Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen – grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Sjors van der Panne is één van de optredende artiesten.

Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen.

Erwin van Lambaart : “De bezoekers van 5 tot 85 jaar krijgen een uniek concert dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet”.

Sjors: “Optreden tijdens Disney in Concert is natuurlijk ook weer een droom die uitkomt. Ik ben opgegroeid met Disney en samen met mijn dochtertje zie ik nu al die mooie tekenfilms weer terug. Mijn favoriete Disney-figuur is Donald Duck: grappig, stoer, koppig en een beetje onhandig soms.”

Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl.