tweede studioalbum van Sjors te koop vanaf 27 februari

MET ELKAAR is het tweede studioalbum van Sjors en de opvolger van zijn live-cd 'Klassiekers in het Concertgebouw'. Sander Geboers, bekend als de muzikale rechterhand van Claudia de Breij, tekende samen met Sjors voor de productie. De albumpresentatie van MET ELKAAR...

Lees meer

Special Guest!

Tijdens de theatertour van Sjors zal zangeres Monique Klemann bij een aantal concerten de Special Guest zijn. In de agenda kunt u de data bekijken wanneer Monique met Sjors en de band meereist. Sjors en Monique zingen dan samen een prachtig duet. Wees er dus snel bij...

Lees meer

Sjors zingt op hommage Herman Finkers

Afgelopen maandag was Sjors muzikale gast tijdens de hommage aan Herman Finkers, in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Sjors zong het lied ‘ Lieve dode dichter’ , geschreven door Finkers aan tekstdichter Willem Wilmink. Andere artiesten die aan deze hommage deelnamen...

Lees meer

Extra concert in Het Concertgebouw

Goed nieuws! De twee concerten van Sjors op 26 en 27 februari 2016 in Het Concertgebouw zijn op een paar kaartjes na uitverkocht. Daarom is een extra concert aan de reeks toegevoegd: dinsdag 10 mei 2016. Sjors wisselt tijdens zijn optredens Nederlandstalige klassiekers af met eigen werk.

Lees meer

Kerst met Sjors en Giovanca in Enschede

Tijdens The Black and White Christmas Night brengen HET Symfonieorkest en ZO! Gospel Choir samen met Sjors van der Panne en Giovanca een feestelijke kerstvoorsteling. Klassiek kerstrepertoire in een modern jasje.

Lees meer

Sjors in Libelle en Margriet

Op de hoogte blijven van Sjors’ activiteiten was nog nooit zo makkelijk als deze weken. Afgelopen week besteedde Ebru Umar aandacht aan Sjors in haar rubriek in Libelle. En deze week is het de beurt aan weekblad Margriet. In Margriet deelt Sjors zijn geluksmomenten en vertelt hij over zijn dochter, zijn stad, zijn muziek en zijn favoriete eten.

Lees meer

Sjors wekelijks in Carlo’s TV Café

Carlo Boszhard brengt met zijn nieuwe programma Carlo’s TV Café opnieuw typetjes naar de buis. Hij presenteert de zondagavondshow telkens met andere co-hosts zoals Ruben Nicolai, Lucille Werner en Jandino. Sjors van der Panne zorgt wekelijks voor gezellige muzikale noten.

Lees meer

Bijna: Disney in Concert

25 oktober is het zover! Laat je meevoeren in de betoverende wereld van Disney. Disney in Concert is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Sprookjes worden werkelijkheid…

Lees meer

200 jaar Koninkrijk

Sjors: “Ik vind het een grote eer om deel te maken van de viering ‘200 jaar Koninkrijk der Nederlanden’, met het thema ‘eenheid in verscheidenheid’. Het herinnert ons allen aan dat iedereen in Nederland meetelt!”

Lees meer

Terugblik Vondelpark

Lief publiek, ik bedoel: vrienden,

Dank voor gisteren. Ondanks ‘t weer was het toch een warme onvergetelijke middag. Dank!
Ook dank aan Michelle, Mirjam en Lucretia. Tot gauw!

Sjors & Band

Lees meer

Sjors in De Torenkamer

Op uitnodiging van Opium op 4 (AVROTROS) werkt Sjors deze week in De Torenkamer van Vondel CS in het Amsterdamse Vondelpark. Sjors schrijft samen met collega’s aan nieuwe liedjes.

Lees meer

Herdenking slachtoffers MH17

“Soms kunnen liedjes troost brengen. Met die intentie zong ik een lied bij de herdenking van de slachtoffers van de ramp met de MH17. Ik wens alle nabestaanden veel kracht toe.”

Sjors

Lees meer

Optreden met HET Symfonieorkest

Sjors kijk met een goed gevoel terug op zijn optreden met HET Symfonieorkest o.l.v. Stephen Bell op Landgoed Den Vossenbosch in Hoge Hexel, zaterdag 11 juli 2015. Hoogtepunt was het duet met Frank Boeijen.

Lees meer