THE BLACK AND WHITE CHRISTMAS NIGHT
Feestelijk kerstrepertoire door HET Symfonieorkest met Sjors van der Panne, Giovanca en het ZO! Gospel Choir, vrijdag 18 december 2015 in het Wilminktheater in Enschede.

Tijdens The Black and White Christmas Night brengen HET Symfonieorkest en  ZO! Gospel Choir samen met Sjors van der Panne en Giovanca een feestelijke kerstvoorsteling. Klassiek kerstrepertoire in een modern jasje.

Sjors van der Panne heeft na zijn deelname aan The Voice of Holland niet stilgezeten. Hij stond onder andere zeven keer in een uitverkocht Concertgebouw en is bezig met zijn eerste theatertour.

Giovanca is sinds haar debuut niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Met een prachtige mix van soul, jazz en pop veroverde ze haar plekje in de jazz- én popmuziek.

Het ZO! Gospel Choir is een authentiek en tomeloos swingend, multi-etnisch koor. Ze staan onder muzikale leiding van Shirma Rouse en de ‘Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel’ Berget Lewis. Met een geheel eigen stijl en een unieke internationale sound en het is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste gospelkoren van ons land. Zo! werd in het programma Korenslag uitgeroepen tot beste koor van Nederland.

Deze voorstelling is onderdeel van Woar Geet ’t Opan met Kesmis? en is alleen te zien in het Wilminktheater in Enschede. Klik hier voor kaartverkoop.