Klassiekers in Het Concertgebouw, zo heet de nieuwe live cd van Sjors van der Panne.  Sjors: “Deze cd is de kroon op een geweldige tijd, die begon met mijn deelname aan The Voice. Na tien jaar optreden in kleine zaaltjes en voor weinig publiek, mocht ik daar mijn favoriete Nederlandstalige nummers zingen voor heel Nederland. Daarna volgden fantastische avonden in Het Concertgebouw. Toen ik de opnames daarvan terughoorde, wist ik het zeker: dit wil ik heel snel op cd uitbrengen!”

Sjors van der Panne en Albert Verlinde - Foto: Anne van Zantwijk

Sjors van der Panne en Albert Verlinde – Foto: Anne van Zantwijk

Het eerste exemplaar werd aan Sjors uitgereikt door Albert Verlinde. Sjors: “Albert was bij onze ontmoeting bij RTL Boulevard meteen erg enthousiast. Hij heeft net als ik veel respect voor de grote artiesten in ons land. Als theaterproducent heeft hij er velen geëerd met mooie voorstellingen. Ik eer ook mijn helden, maar dan door hun klassiekers te zingen.”

Op de cd staan de mooiste Nederlandstalige liederen van o.a. Frank Boeijen, Jacques Brel, Claudia de Breij en Ramses Shaffy, zoals Sjors deze samen met zijn muzikanten bracht in Het Concertgebouw in februari en maart 2015. Koen Keevel maakte de opnames, de studiomix is gemaakt door Sander Geboers, de hoesfoto is van theaterfotograaf Jaap Reedijk en voor de vormgeving tekende You’re On.

Meer lezen over de cd en bestellen? Dat kan hier!