Sjors kijk met een goed gevoel terug op zijn optreden met HET Symfonieorkest o.l.v. Stephen Bell op Landgoed Den Vossenbosch in Hoge Hexel, afgelopen zaterdag. Sjors: “Het orkest, Frank Boeijen en ik waren uitgenodigd door Alijda Jobst, de eigenaresse van het landgoed, om samen een openluchtconcert te verzorgen. In een sprookjesachtige omgeving heeft het orkest klassieke stukken en filmmuziek gespeeld. Daarnaast heeft het orkest mij begeleid in de mooiste nummers van Jacques Brel en Ramses Shaffy. Bijzonder was ook om mijn eigen lied Verander niet van mijn cd Eén nacht voor het eerst met een orkest uit te voeren. Tegen het einde van het concert stond het hoogtepunt gepland: samen met Frank Boeijen zong ik Zeg me dat het niet zo is. Het is een avond geworden om nooit meer te vergeten.”

De foto is gemaakt tijdens de repetitie van het concert door Gina van Elburg.