Roze Zaterdag
Aanstaande zaterdag 29 juli a.s. begint Pride Amsterdam 2017 met de Pride Walk en Pride at the Park. Dit jaar is Sjors één van de 6 ambassadeurs. De opening zal ongeveer om 13.45 uur gaan plaatsvinden. De gehele middag en avond zijn optredens gepland, van o.a. Belle Perez, Shary-An, Ruth Jacott, Lois Lane, en diverse DJ’s. Sjors zal naar verwachting om 16.10 uur zijn Powerspeech houden, waarna hij met zijn band gaat optreden.

Canal Parade
Op 5 augustus zal Sjors met de andere 5 ambassadeurs/trices op de 1e boot van de Canal Parade meevaren. Start van Oosterdok om 13.00 uur, richting Westerdok waar rond 15.00 uur de eerste boten zullen arriveren. Dit jaar een gewijzigde route, dus check de site even: https://pride.amsterdam/events/canal-parade-2017.

This is my Pride Weekend
Het weekend van 4 t/m 6 augustus zullen er op de Main Stage op de Dam verschillende artiesten optreden, wat gecombineerd wordt met optredens van verschillende DJ’s. Het belooft een groot feest te worden. Tijdens de Closing Party op de Dam op 6 augustus, die vanaf 14.00 uur zal losbarsten, zullen vele artiesten zoals o.a. Candy Dulfer, Shary-Ann Nivillac en natuurlijk Sjors van der Panne gaan optreden. Wil je meer weten, kijk dan even op de site https://pride.amsterdam/events/closing-party-mainstage-dam-square/