Goed nieuws! De twee concerten van Sjors op 26 en 27 februari 2016 in Het Concertgebouw zijn op een paar kaartjes na uitverkocht. Daarom is een extra concert aan de reeks toegevoegd: dinsdag 10 mei 2016. Sjors wisselt tijdens zijn optredens Nederlandstalige klassiekers af met eigen werk.

Sjors: “Vorig jaar hebben mijn band en ik zeven concerten gegeven in Het Concertgebouw. Dat was echt een belevenis. Na de najaarstournee vroegen ze of ik weer terug wilde komen. Ik heb meteen ja gezegd. Omdat de twee concerten aan het einde van deze maand vol zitten, ben ik blij dat we het concert op 10 mei nog een keer kunnen geven. Zo hebben meer mensen kans om naar ons te komen kijken en luisteren. We gaan er een muzikaal feest van maken!”

Sjors haalde in december 2014 de finale van de talentenjacht The voice of Holland door het zingen van uitsluitend Nederlandstalige klassiekers. Direct na zijn doorbraak begon Sjors aan een ware zegentocht. Hij vestigde een record door in één seizoen maar liefst zeven keer op te treden in een telkens uitverkochte Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Sjors zong er de mooiste Nederlandstalige chansons en nederpopnummers . De hiervan verschenen live cd Klassiekers in Het Concertgebouw prijkte na verschijning direct hoog in de albumhitlijsten.

Voor de optredens in Het Concertgebouw: www.concertgebouw.nl.

Foto: Govert Driessen / Het Concertgebouw